wie zijn we

Ars curae betekent  ď de kunst van het verzorgenĒ.
Dit is dan ook onze doelstelling.   Het helpen van
en  zorgen voor  hulpbehoevende mensen.
Wij proberen op een professionele,
mensvriendelijke  en laagdrempelige manier
de huidige geneeskundige  kennis  voor iedereen
toegankelijk te maken, met respect voor de
eigenheid van elk individu.
Iedere patiŽnt heeft recht op de beste zorgen.In ons centrum worden geen alternatieve geneeswijzen toegepast. Enkel  wetenschappelijk erkende diagnosemiddelen en behandelingswijzen.
Naast de eerstelijnsgeneeskunde  kan U  in ons centrum  terecht voor gespecialiseerde kinesitherapie, logopedie,  voedings- en dieetadvies en psychologische begeleiding.
Het respect voor privacy en  respect voor de eigenheid van iedere persoon vinden wij zeer belangrijk. Enkel op deze wijze kan er een vertrouwensrelatie ontstaan die de essentiŽle basis vormt voor een langdurige samenwerking tussen de patiŽnt en de therapeut en die dan op lange termijn zijn vruchten afwerpt.
Sinds 2007 zitten we in onze nieuwe praktijk, die zeer modern uitgerust is met grote behandelingsruimten in aangename kleuren, waar de patiŽnten zich op hun gemak voelen. Extra aandacht is besteed aan veiligheid waaronder videocamerabewaking, electronische  controle op de toegang, rookdetectoren,  prima toegankelijkheid voor mindervaliden .
Het medisch secretariaat wordt bemand door onze secretaresse.  Zij zorgt  dan op een professionele wijze  dat iedereen die zich aanmeldt bij de juiste persoon ( zorgverlener ) terechtkomt.
Wij heten u dan ook welkom in ons multidisciplinair centrum voor eerstelijnsgeneeskunde.